Οι Οpera Chaotique επιστρέφουν στο Faust | 27 Φεβρουαρίου

by Times Newsroom 1

Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με “The worst of…”. Με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!

Κάθε μεγάλος καλλιτέχνης είχε στην αρχή της καριέρας του δυσκολίες, προβλήματα και ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ, κάτι που βολεύει τους Opera Chaotique μιας και είναι το μόνο κοινό τους σημείο.

Και επειδή στις αποτυχίες πάνω από όλα χρειαζόμαστε τους φίλους μας, μαζί τους θα είναι οι ανατρεπτικοί guests τους, Θεοδοσία Τσάτσου (τραγουδίστρια), Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης (ποιητής) και η Ελένη Σωτηρίου (σοπράνο).
ΕΝΑ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι OPERA CHAOTIQUE έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα , τη τζαζ, το καμπαρέ και την Ποπ, δημιουργήθηκε το 2011 από τον TENORMAN (φωνή, αφήγηση και πιάνο) και τον VOODOO DRUMMER (στα ντραμς) ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και τη σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ & ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ:


Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή