Η Φώφη Γεννηματά για την απώλεια της Νίκης Γουλανδρή

by Times Newsroom 1

«Πενθούμε την απώλεια μιας εξαιρετικής Ελληνίδας. Μιας γυναίκας δυναμικής, λόγιας, με ευγένεια ψυχής και ευρύτητα οριζόντων. Μιας γυναίκας που πάντα ήταν πιο μπροστά από την εποχή της» αναφέρει σε δήλωσή της για τον θάνατο της Νίκης Γουλανδρή, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Η προσφορά της στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ευαισθητοποίηση των πολλών για τα οικολογικά ζητήματα της εποχής μας, στην ανάδειξη της πολιτισμικής φυσιογνωμίας του τόπου μας σε συνδυασμό με την μελέτη της φύσης αποτελεί παρακαταθήκη για όλους. Θα τιμήσουμε την μνήμη της με την αμέριστη στήριξη μας στο έργο της» επισημαίνει η κ. Γεννηματά.

Fofi Gennimata@FofiGennimata · 6h

Πενθούμε την απώλεια μιας εξαιρετικής Ελληνίδας. Μιας γυναίκας δυναμικής, λόγιας, με ευγένεια ψυχής και ευρύτητα οριζόντων. Μιας γυναίκας που πάντα ήταν πιο μπροστά από την εποχή της. Η προσφορά της στην προστασία του περιβάλλοντος, (1/2)

View image on Twitter

Fofi Gennimata@FofiGennimata

στην ευαισθητοποίηση των πολλών για τα οικολογικά ζητήματα της εποχής μας, στην ανάδειξη της πολιτισμικής φυσιογνωμίας του τόπου μας σε συνδυασμό με την μελέτη της φύσης αποτελεί παρακαταθήκη για όλους. Θα τιμήσουμε τη μνήμη της με την αμέριστη στήριξή μας στο έργο της. (2/2)2910:31 AM – Feb 10, 2019Twitter Ads info and privacySee Fofi Gennimata’s other Tweets

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή