Κύπρος: Kοκαΐνη στο αίμα 5χρονου – Συνελήφθη ο πατέρας, καταζητείται η μητέρα

by Times Newsroom 1

Στη σύλληψη και κράτηση 45χρονου προχώρησε η αστυνομία στην Κύπρο, μετά τον εντοπισμό κοκαΐνης στον οργανισμό του ενός από τα ανήλικα παιδιά του, ηλικίας πέντε ετών.

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας, στις 21 Μαΐου ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από χημείο της Λεμεσού να γίνουν στα ανήλικα παιδιά τους εξετάσεις-αναλύσεις, κατά τις οποίες εντοπίστηκε κοκαΐνη στον οργανισμό του ενός παιδιού. Το χημείο προέτρεψε τους γονείς να προβούν σε καταγγελία στην αστυνομία, πράγμα το οποίο δεν έπραξαν.

Η υπόθεση περιήλθε σε γνώση της αστυνομίας τη Δευτέρα. Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται, ενώ εναντίον της μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, διέφυγε στο εξωτερικό από την Κυριακή μαζί με τα παιδιά.

Εναντίον του 45χρονου εξετάζεται υπόθεση κατοχής, χρήσης και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως α’ και κακομεταχείρισης παιδιού κάτω των 16 χρόνων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή