Ο Κούλογλου είδε «ισοπαλία» Μητσοτάκη – Τσίπρα στη ΔΕΘ και ο Πολάκης απαντά: «Μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά»

Έξω φρενών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον ευρωβουλευτή του κόμματός του

by Times Newsroom 1

Με μία καυστική ανάρτηση απάντησε ο Παύλος Πολάκης σε άρθρο γνώμης του Στέλιου Κούλογλου στο site tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα».

Το βράδυ της Κυριακής, ο Στέλιος Κούλογλου ανέβασε στην ιστοσελίδα TVXS ένα άρθρο γνώμης, κάνοντας λόγο για ισοπαλία στις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούλογλου, μεταξύ άλλων η πολιτική μονομαχία μεταξύ των δύο αρχηγών κράτησε μία εβδομάδα αλλά δεν έβγαλε νικητή, εκτιμώντας πως ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι πυρκαγιές και το φιάσκο του ανασχηματισμού. Παράλληλα σημείωσε πως τα μέτρα που εξήγγειλε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κρίθηκαν μη αποτελεσματικά από τη μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της MRB.

Στη συνέχεια ωστόσο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε πως ούτε ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να θεωρήσει τη ΔΕΘ ως αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί, αν και τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Η συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες αλλά δεν έβγαλε καμία είδηση. Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την «προοδευτική διακυβέρνηση» θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας» σύμφωνα με τον κ. Κούλογλου.

Η «φαρμακερή» απάντηση Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης τοποθετήθηκε μέσα από το αγαπημένο του κοινωνικό μέσο το Facebook με μία καυστική ανάρτηση:

«Άκου Στέλιο Κούλογλου

Ο Αλέξης Τσίπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαού πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας, μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!

Αν εσύ είδες “ισοπαλία” στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά

Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή