Γιώργος Παπανδρέου: Προτείνει να γίνουμε όλοι μέτοχοι στο Facebook και να αποποινικοποιηθεί η κάνναβη

Συνέντευξη του υποψηφίου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στο ραδιόφωνο του Alpha

by Times Newsroom 1

Σε δύο -τουλάχιστον- ανατρεπτικές προτάσεις προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου, υποψήφιος για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής. Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε να «γίνουμε όλοι μέτοχοι στο Facebook» αλλά και να αποποινικοποιηθεί η κάνναβη, όπως και παλαιότερα είχε πει.

Τις προτάσεις του αυτές τις επανέλαβε μάλιστα και στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Η ψυχαγωγική #κάνναβη πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Η χώρα θα μπορούσε να έχει τεράστια έσοδα από την παραγωγή και την πώληση, αλλά με έλεγχο» έγραψε αρχικά και προσέθεσε. «Η #κάνναβη θα έπρεπε να αποποινικοποιηθεί. Είναι τραγικό ότι όλα αυτά τα αφήνουμε στα χέρια μιας μαφίας και μιας παραοικονομίας».

Αναφορικά με το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων στο Facebook, ο Γιώργος Παπανδρέου προτείνει: «Εμείς θέλουμε το μοντέλο αυτοδιαχείρισης των δεδομένων. Γιατί να μην είμαστε όλοι μέτοχοι στο Facebook; Εφόσον εγώ δίνω τα δεδομένα μου, γιατί να μην έχω ένα κομμάτι κέρδους από την επεξεργασία τους; Γιατί να μην κάνει η Ευρώπη μία πλατφόρμα των πολιτών;».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή