2οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας στη Ναύπακτο!

“61 χρόνια δωρεάς” αφιερωμένοι στον δωρητή Δημήτριο Παπαχαραλάμπους

by Times Newsroom

Στη Ναύπακτο, θα υλοποιηθούν το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου από τις 09:30 το πρωί στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου, πανελλήνιοι αγώνες Τοξοβολίας όλων των κατηγοριών τόξων και όλων των ηλικιών.

Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.

Οι αγώνες υλοποιούνται στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα είναι αφιερωμένοι στα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου.

Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προτρέπουμε στους δημότες Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρευρεθούν (ιδιαίτερα σε γονείς με μικρά παιδιά} παρακολουθώντας ενδιαφέροντες αγώνες Τοξοβολίας που θα υλοποιηθούν στη πόλη της Ναυπάκτου.

Promo video: https://youtu.be/KBuGJD5So1M

Σημ.: Για όποια πρόσθετη πληροφορία: 26340 25016 / [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή