Α. Νεοφύτου: Είμαι βέβαιος πως ο κυπριακός λαός θα επιλέξει τη σταθερότητα και την ασφάλεια

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) κ. Αβέρωφ Νεοφύτου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Γυμνάσιο Ακρόπολης (Αγ. Ομολογητών), Κέντρο Δ', στη Λευκωσία.

by Times Newsroom

Αμέσως μετά, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε τα εξής: «Μεγάλη γιορτή για τη δημοκρατία. Για μήνες μιλούσαμε εμείς, εκτιμούσαν και οι δημοσκόποι, σήμερα μιλά ο κυρίαρχος λαός σε αυτό το μεγάλο πανηγύρι. Σήμερα διά της ψήφου του ο λαός θα επιλέξει την πορεία της χώρας και αυτό που θα μετρήσει θα είναι το αποτέλεσμα της τενέκας. Ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα με προικισμένους ανθρώπους. Είμαι βέβαιος πως ο κυπριακός λαός θα επιλέξει τη σταθερότητα και την ασφάλεια, μαζί και την προοπτική για καλύτερες μέρες, για μια εθνική δικαίωση αλλά και κοινωνική δικαιοσύνη. Μπορούμε και θα φτιάξουμε την καλύτερη Κύπρο. Να είστε καλά. Καλή σας μέρα».

Ερωτηθείς τι είναι αυτό που κρατά από αυτή την προεκλογική εκστρατεία, ο κ. Αβέρωφ είπε: «την αισιοδοξία του κόσμου να δει καλύτερη Κύπρο, είναι ήδη η Κύπρος μας σε γερά θεμέλια. Καλή ψήφο και καλώ τον κυπριακό λαό, τους ψηφοφόρους, να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή