Α. Σκέρτσος: Ανέξοδα ευχολόγια Τσίπρα για συναίνεση έξι μέρες πριν, δολοφονία χαρακτήρα σήμερα

by Times Newsroom 1

«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει, μέσω Facebook, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, με αφορμή το θέμα του Ευάγγελου Αποστολάκη.

«Έτσι εννοεί τη συναίνεση στα λόγια και στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή με ανέξοδα ευχολόγια μόλις πριν έξι μέρες και σκληρή δολοφονία χαρακτήρος σήμερα (“αποστάτης” και “εξωνημένος”) του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ» αναφέρει ο κ. Σκέρτσος, συμπληρώνοντας πως «θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι, παρά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο υπουργός Επικρατείας υπενθυμίζει αφενός απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 25 Αυγούστου, στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για τις πυρκαγιές, αφετέρου μέρος της σημερινής ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Από την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Ελάτε να ξεκινήσετε εσείς με ευθύνη ως κυβέρνηση το διάλογο για να οχυρώσουμε τη χώρα και τους πολίτες για να έχουμε μια πολιτική προστασία αντάξια και εφάμιλλη άλλων υπηρεσιών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και μη… Όχι η κάθε κυβέρνηση που ανεβαίνει να βάζει το δικό της στέλεχος όπως κάνατε εσείς».

Από τη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει: «Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με την πρόφαση της δήθεν συναίνεσης».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή