Αχτσιόγλου: Η πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα είναι βαθιά αντιδημοκρατική, προσβλητική και διχαστική

«Δεν είχε νόημα η παραμονή μας στη συνεδρίαση», τόνισε μετά την αποχώρηση από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

by Times Newsroom

Η πρόταση Κασσελάκη για δημοψήφισμα είναι βαθιά αντιδημοκρατική, προσβλητική και διχαστική, επισήμανε η Έφη Αχτσιόγλου μετά την αποχώρησή της και των συνεργατών της, του Διονύση Τεμπονέρα και των μελών της «Ομπρέλας» από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το προεδρείο δεν δέχθηκε την πρότασή τους να προηγηθεί συζήτηση για το δημοψήφισμα.

Προηγήθηκε πρόταση μομφής του Νάσου Ηλιόπουλου στο προεδρείο.

«Σήμερα έθεσα ένα ζήτημα υπαρξιακό που αφορά το διάγγελμα του προέδρου για το δημοψήφισμα. Πρόταση αντιδημοκρατική και διχαστική για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Είπα να την συζητήσουμε άμεσα πριν από οποιαδήποτε άλλη συζήτηση. Είπα μάλιστα ότι η συνεδρίαση στην ΚΕ είναι άνευ περιεχομένου. Από την πλευρά του το προεδρείο αρνήθηκε να θέσει οποιοδήποτε θέμα ψηφοφορίας, υπήρξε απόρριψη, ενώ κατά την γνώμη μου η πλειοψηφία ήθελε να συζητηθεί αυτό το θέμα. Σήμερα το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ καταπατήθηκε βάναυσα. Δεν πρόκειται για ένα ζήτημα πολιτικής διαφωνίας. Αλλά υπαρξιακό» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Δεν είχε νόημα η παραμονή μας στη συνεδρίαση» τόνισε, διευκρινίζοντας ότι δεν αποχωρεί από το κόμμα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή