Άδ. Γεωργιάδης: Καμία ανησυχία για την επάρκεια φυσικού αερίου στην Ελλάδα

Ο υπουργός Ανάπτυξης επανέλαβε την άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα.

by Times Newsroom

Καθησυχαστικός για τις συνέπειες που θα έχουν για τη χώρα μας οι εξελίξεις στην Ουκρανία, εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία ανησυχία στο ζήτημα της επάρκειας φυσικού αερίου στην Ελλάδα από τις έως τώρα εξελίξεις. Όπως είπε, ένα από τα μέτρα που συζητούνται είναι να τεθεί εμπάργκο από τους αγωγούς που περνούν μέσα από την Ουκρανία, αλλά στην Ελλάδα το φυσικό αέριο φτάνει μέσω Μαύρης Θάλασσας από τον Turk Stream και το Αζερμπαϊτζάν.

Για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, εξήγησε ότι αποτελεί την προβλεπόμενη διαδικασία καθώς, ένα μείζον γεγονός, συμβαίνει στην περιοχή μας και για την αύξηση των τιμών, είπε πως μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει η παγκόσμια οικονομία στις εξελίξεις στην Ουκρανία. Ωστόσο, τόνισε ότι τυχόν ανατιμήσεις στα καύσιμα, σήμερα, συνιστούν κερδοσκοπία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επανέλαβε την άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα. «Όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», ανέφερε. «Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη» συμπλήρωσε.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή