«Ad Locum» Παράσταση στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

Η παράσταση αφορά τη συσκευασία, τη μεταφορά, τη συντήρηση, την ιστορία και την έκθεση αγαλμάτων και προσαρμόζεται στο εκάστοτε περιβάλλον με την ενεργή συμμετοχή του κοινού.

by Times Newsroom

Στο πλαίσιο της συνεργασίας «Γέφυρες 2022-2024: Άνθρωποι-Ιστορίες-Μνήμες», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.), το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (Ι.Λ.Μ.Κ.) και το ΝΠΔΔ Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 7 Αυγούστου (ώρα 21:00), την παράσταση «Ad Locum», στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Πρόκειται για μια διαδραστική site specific παράσταση-performance με στοιχεία σύγχρονου χορού, χοροθεάτρου και χορωδιακής μουσικής. Η παράσταση αφορά τη συσκευασία, τη μεταφορά, τη συντήρηση, την ιστορία και την έκθεση αγαλμάτων και προσαρμόζεται στο εκάστοτε περιβάλλον με την ενεργή συμμετοχή του κοινού.

Συντελεστές
Σύλληψη-δημιουργία-εκτέλεση: Έλενα Σταυροπούλου
Συνδημιουργία-εκτέλεση: Όλγα Θεοφανοπούλου
Διεύθυνση χορωδίας-διδασκαλία-εκτέλεση: Φάλια Παπαγιαννοπούλου
Μουσική σύνθεση: Αλέξανδρος Γκόνης
Σύνθεση χορωδιακού κομματιού «Lux aeterna»: Φίλιππος Τσαλαχούρης
Σκηνικά: Έλενα Σταυροπούλου
Κοστούμια: Σεβαστή Θεολόγη
Εκτέλεση παραγωγής: Αγγέλικα Σταυροπούλου

Συμμετέχουν τα μέλη της χορωδίας Opus Femina του ΚΕΠΠΑΠ Δήμου Κορινθίων Σταύρια Δρίτσα, Φανή Καρανικόλα, Κατερίνα Κολόκα, Διαμαντούλα Κουμπάρου,  Δήμητρα  Νύχτη, Ιωάννα  Ρήγα,  Σοφία Ρήγα,  Μυρτώ Τσιουμπρή
Παραγωγή: REMOVEMENT

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας, στο τηλέφωνο 27470 22296 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Το έργο αποτελεί πρωτότυπη δημιουργία που χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ μέσω του προγράμματος Ανοιχτά Πανιά. Η πρώτη παρουσίαση έλαβε χώρα στα Χανιά το 2021.

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16 Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή