Αδωνις Γεωργιάδης για Παύλο Πολάκη: Ας φρόντιζε να έκανε η μητέρα του την τρίτη δόση

Ο υπουργός Ανάπτυξης πήρε θέση στην κόντρα του πρώην υφυπουργού Υγείας με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη

by Times Newsroom

Θέση στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, με αφορμή την ανάρτηση του δεύτερου για τα τεστ για τον κορονοϊό πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Η είδηση ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τι θα είχαμε περάσει αν η πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα». Ο Αδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει με νέα ανάρτηση στο Facebook:

ΑΚΟΥ «μαυραγορίτη» των ραπιντ και των Pcr test,υπουργέ νανογιλεκων και ντιλερ συμφερόντων!!ΠΡΩΤΟΝ:Άνοιξε τα στραβά σου και προσπαθησε να καταλάβεις πως το αφήγημα του «μοναδικού όπλου του εμβολίου» ΑΠΕΤΥΧΕ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Αν εγώ ήμουν υπουργος Υγειας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη .Γιατί εγώ την Ιατρικη την εμαθα καλά και την ασκώ για το συμφέρον και τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των συμφερόντων των εταιρειών όπως έκανες εσυ,ασχετε ακροδεξιε!!ΤΡΙΤΟΝ .Βρες μια τρύπα ,κρυψου και βγάλε το σκασμό μετά το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ που έφαγες από τους Κύπριους και το δήμαρχο Δανιηλίδη για τα τεστ του κορωναιου που τα πληρώνουμε ακριβότερα από όλον τον κόσμο.Κατάλαβες προστάτη των χονδρεμπόρων;;; Γιατί δεν μας φύλαξε ο Θεός και έχουμε εσένα υπουργό Αναπτυξης τον καιρό της πανδημιας και χορεύουν οι μεσάζοντες, αισχροκερδώντας στην τσεπη του απλού κόσμου!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΩΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,Η ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ;;ΥΓ.και τολμάς και μιλάς ΕΣΥ ειδικά,που νόσησες ενώ ησουν πλήρως εμβολιασμενος;;

Ο υπουργός Ανάπτυξης επανήλθε με νέο τουίτ λέγοντας: «Ο κ. Πολάκης με κατηγορεί ότι έμπλεξα εγώ στην πολιτική αντιπαράθεση την μητέρα του. Από σεβασμό δεν θα το έκανα και της εύχομαι περαστικά. Αυτός γνωστοποίησε στο Πανελλήνιο την ασθένεια και τον μή εμβολιασμό της με 3η δόση όχι εγώ. Ο εμβολιασμός προστατεύει από την βαριά νόσηση».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com