Η ΑΛΥΣΙΔΑ είναι αδίστακτη, τρομακτική και ανώνυμη. Και οι κανόνες της είναι συγκεκριμένοι: βρες τα λεφτά, βρες το επόμενο θύμα, κάνε το ασύλληπτο έγκλημα που δεν είχες φανταστεί πως ήσουν ικανός να διαπράξεις μόλις είκοσι τέσσερις ώρες πριν. Αυτό που οι εγκέφαλοι της ΑΛΥΣΙΔΑΣ γνωρίζουν καλά είναι ότι οι γονείς θα κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους. Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσουν έναν άξιο αντίπαλο. Η Ρέιτσελ είναι ευφυής και αποφασισμένη να βρεθεί στην πλευρά των νικητών. Θα μπορέσει τελικά να σπάσει την ΑΛΥΣΙΔΑ; Με καλοδουλεμένους χαρακτήρες και καταιγιστική αφήγηση, Η Αλυσίδα είναι ένα μυθιστόρημα-γροθιά στο στομάχι.

«Ένα κρεσέντο έντασης και αγωνίας… από τα καλύτερα θρίλερ που έχουν γραφτεί ποτέ μαζί με Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε και τη Σιωπή των Αμνών».

Βιογραφικό

Ο Adrian McKinty γεννήθηκε στο Carrickfergus της Βόρειας Ιρλανδίας και σπούδασε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει συγγράψει πάνω από δέκα μυθιστορήματα μυστηρίου που τιμήθηκαν με πολλά βραβεία (Edgar Award, Ned Kelly Award, Barry Award και Anthony Award) και μεταφράστηκαν σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες. Συνεργάζεται ως κριτικός βιβλίου με τις εφημερίδες Sydney Morning Herald, Irish Times και The Guardian. Αυτή την περίοδο ζει στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του.