ΑΕΚ: 98 χρόνια Ιστορίας για τη «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Οι εργασίες για την αποπεράτωση και λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς OPAP ARENA» συνεχίζονται αδιάκοπα και η ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού πρότζεκτ έχει πια εισέλθει στην τελική ευθεία για τον τερματισμό.

by Times Newsroom

Σαν σήμερα, 13 Απριλίου, συμπληρώνονται 98 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ και η χρονιά που διανύουμε αποτελεί ένα χρονικό ορόσημο για την Ιστορία της, καθώς εντός του 2022 θα μπει στο νέο σπίτι της αποκτώντας μια ολόδική της στέγη.

AEK FC

Οι εργασίες για την αποπεράτωση και λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς OPAP ARENA» συνεχίζονται αδιάκοπα και η ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού πρότζεκτ έχει πια εισέλθει στην τελική ευθεία για τον τερματισμό.

Ως η εταιρεία που θα δώσει το όνομά της στη νέα εγκατάσταση, η κάμερα του ΟΠΑΠ μπήκε στο νέο γήπεδο της Ένωσης, που άμα τη λειτουργία του φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μια απόρθητη έδρα για τους «κιτρινόμαυρους».

Στις τέσσερις γωνίες της «OPAP ARENA» δεσπόζουν κάποιες από τις εμβληματικότερες μορφές της Ιστορίας της ΑΕΚ, οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Στέλιος Σεραφείδης και Θωμάς Μαύρος.

Το χρονικό αυτό οδοιπορικό του ΟΠΑΠ επιχειρεί μια αναδρομή στο παρελθόν του ποδοσφαιρικού συλλόγου και του παλιού γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια μέσα από τη δύναμη και την αμεσότητα των εικόνων, την ώρα που θρυλικές μορφές της ομάδας φαντάζονται και μιλούν για το μέλλον της στη νέα έδρα.

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Αγγελική Αρκάδη, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ Διονύσης Χιώτης εξηγούν πόσο σημαντικό είναι το νέο γήπεδο για την αθλητική και πολιτιστική προοπτική του συλλόγου.

Ταυτόχρονα, με αφορμή τα 98α γενέθλια της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινούπολης ανακαλούν στη μνήμη τους λόγους που αγάπησαν και ταυτίστηκαν με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα από τα παιδικά χρόνια τους.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή