Άγιος Παντελεήμονας: Βίωσαν την απόλυτη κόλαση – Βίαζε την 12χρονη κόρη του και χτυπούσε τη σύζυγό του

Ο 41χρονος από το Μπαγκλαντές δεν έδειχνε κανένα έλεος απέναντι στην οικογένεια του, καθώς δεν δίσταζε να χτυπάει τη σύζυγο του μπροστά στα παιδιά τους.

by Times Newsroom

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας 41χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη καθώς φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης σήμερα κόρη της (ένα από τα τέσσερα παιδιά του) για χρονικό διάστημα που ίσως και να ξεπερνάει τα δύο έτη.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Πέμπτης (29/9) στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά τα αδικήματα της απειλής, της ενδοοικογενειακής βίας, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 41χρονος από το Μπαγκλαντές δεν έδειχνε κανένα έλεος απέναντι στην οικογένεια του, καθώς δεν δίσταζε να χτυπάει τη σύζυγο του μπροστά στα παιδιά τους.

Το σπίτι τους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ήταν ένα κολαστήριο, μέχρι η γυναίκα του (άτομο από την πρώην ΕΣΣΔ) δεν άντεξε άλλο και ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «σάρωσαν» διάφορες περιοχές της Αττικής, μέχρι να φτάσουν στη σύλληψη του 41χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος κρατείται και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τις πράξεις του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η γυναίκα και το 12 ετών κοριτσάκι, κατέθεσαν μεταξύ άλλων στην Ασφάλεια ότι το άτομο αυτό τις χτυπούσε, τις απειλούσε να μην μιλήσουν σε κανέναν γιατί θα τις σκοτώσει, ενώ φέρεται να έβγαζε και φωτογραφίες το γυμνό κορμί του παιδιού.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com