Alec John Such: Πέθανε ο μπασίστας των Bon Jovi

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Alec John Such, ιδρυτικό μέλος και πρώην μπασίστας του θρυλικού αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Bon Jovi. Επί του παρόντος, δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου.

by Times Newsroom

Ο Alec John Such αποτελούσε μέλος του συγκροτήματος από το 1983 έως το 1994 και συμμετείχε σε επιτυχίες όπως το «You Give Love a Bad Name», το «Livin’ on a Prayer» και το «Bad Medicine».

Το συγκρότημα εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό του αγαπημένου του φίλου.

«Ήταν αυθεντικός. Ως ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi, ο Alec ήταν καθοριστικός ο ρόλος του στη δημιουργία του συγκροτήματος. Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Άλεκ μας έφερε κοντά. Ήταν παιδικός φίλος του Tico και έφερε τον Richie να μας δει να παίζουμε. Ο Alec ήταν πάντα άγριος και γεμάτος ζωή. Σήμερα αυτές οι ιδιαίτερες αναμνήσεις φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας και δάκρυα στα μάτια. Θα μας λείψει πολύ».

Η διάσημη ροκ μπάντα δημοσίευσε και ένα βίντεο – αφιέρωμα για τον Alec.

Ο Alec John Such αποχώρησε από το συγκρότημα το 1994 και αργότερα αντικαταστάθηκε από τον μπασίστα Hugh McDonald

Όπως αναφέρει το CNN, το συγκρότημα επανενώθηκε όταν οι Bon Jovi εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018. Στην τελετή εισδοχής, ο Such μίλησε με αγάπη για την εποχή εκείνη και για τους συναδέλφους του, λέγοντας: “Τους αγαπώ μέχρι θανάτου”.

“Όταν ο Jon Bon Jovi με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να είμαι στο συγκρότημα του πριν από πολλά χρόνια, σύντομα συνειδητοποίησα πόσο σοβαρός ήταν και ότι είχε ένα όραμα στο οποίο ήθελε να μας φέρει. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτού του οράματος”, είπε στην ομιλία του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com