Άλεκ Μπάλντουιν: Ήρθε σε συμβιβασμό με την οικογένεια της Χαλίνα Χάτσινς που σκοτώθηκε από το όπλο του σε ταινία

Ο Άλεκ Μπάλντουιν προχώρησε σε συμβιβασμό με την οικογένεια της Χάλινα Χάτσινς, της κινηματογραφίστριας που σκοτώθηκε στο πλατό μιας ταινίας από όπλο που πυροδότησε ο ηθοποιός.

by Times Newsroom

Ο Άλεκ Μπάλντουιν προχώρησε σε συμβιβασμό με την οικογένεια της Χάλινα Χάτσινς, της κινηματογραφίστριας που σκοτώθηκε στο πλατό μιας ταινίας από όπλο που πυροδότησε ο ηθοποιός.

Τα γυρίσματα της ταινίας Rust θα συνεχιστούν τον Ιανουάριο, με τον σύζυγο της κυρίας Χάτσινς, Μάθιου, ως εκτελεστικό παραγωγό, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Deadline.

Μια μήνυση που υποβλήθηκε κατά του Άλεκ Μπάλντουιν, παραγωγών και άλλων, έκανε λόγο αρκετές παραβιάσεις των βιομηχανικών προτύπων. Όλα τα μέρη πιστεύουν ότι ο θάνατος της Χάτσινς ήταν ατύχημα, είπε ο σύζυγός της.

Οι ακριβείς όροι του διακανονισμού, ο οποίος υπόκειται σε δικαστική έγκριση, δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Σε μια δήλωση που ανέφερε το Deadline, ο κ. Χάτσινς είπε ότι θα αναλάβει το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού και ότι όλοι οι αρχικοί συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν στην επανέναρξη των γυρισμάτων, τα οποία, όπως είπε, θα «αποδίδουν φόρο τιμής» στο τελευταίο έργο της συζύγου του.

Δεν έχει «κανένα συμφέρον» να επιμερίσει την ευθύνη για το θάνατο της συζύγου του, είπε.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Άλεκ Μπάλντουιν, Λουκ Νίκας του Κουίν Εμάνουελ, δήλωσε: «Καθόλη τη δύσκολη διαδικασία, όλοι διακατέχονταν από την επιθυμία να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον γιο της Χαλίνα. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επίλυση αυτής της τραγικής και επώδυνης κατάστασης».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή