Άλεκ Μπάλντουιν: Θέλω να ζήσω με ηρεμία και ο κόσμος με αποκαλεί δολοφόνο

«Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι τη σκότωσα επίτηδες» ανέφερε επίσης στον Τζορτζ Στεφανόπουλος στη συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Open

by Times Newsroom

«Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα», αναφέρει ο Άλεκ Μπάλντουιν στην πρώτη αποκλειστική συνέντευξή του μετά το μοιραίο δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», σε μια ειδική δημοσιογραφική εκπομπή με τον Τζορτζ Στεφανόπουλος.

Στη συνέντευξη «Alec Baldwin Unscripted» που μεταδόθηκε αποκλειστικά από το Open τη Δευτέρα (10/1), ο ελληνικής καταγωγής κεντρικός παρουσιαστής του ABC News επιχείρησε να φωτίσει τα πιο σκοτεινά σημεία της τραγικής υπόθεσης, αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό και τις λεπτομέρειες από την πλευρά του διάσημου πρωταγωνιστή, Άλεκ Μπάλντουιν, σχετικά με τη μοιραία εκπυρσοκρότηση του όπλου από τα χέρια του, που είχε ως αποτέλεσμα τον απροσδόκητο θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα.

Το συμβάν, που έλαβε χώρα στις 21 Οκτωβρίου 2021, εξακολουθεί να παραμένει στο στάδιο των αστυνομικών ερευνών, ενώ τα βασανιστικά ερωτήματα για το ποιος τελικά ευθύνεται για όσα συνέβησαν, αναμένουν το πόρισμα της Δικαιοσύνης.

Το Open, λοιπόν, πρόβαλε τη συγκλονιστική συνέντευξη του Alec Baldwin στην οποία ο χολιγουντιανός σταρ μίλησε για το μοιραίο δυστύχημα.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός ξετύλιξε το κουβάρι για όσα συνέβησαν τη μοιραία εκείνη ημέρα στο αμερικανικό δίκτυο του ABC και τον George Stephanopoulos.

«Όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και κατέληξαν στο τραγικό συμβάν συνοψίζονται στην ιδέα ότι με τη Halina έχουμε ένα κοινό ότι και οι δύο πιστέψαμε ότι το όπλο ήταν άδειο» είπε αρχικά ο 63χρονος ηθοποιός.

Μιλώντας για το θύμα ο Baldwin δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα… «Όλοι έλεγαν ότι είναι φανταστική. Την αγαπούσαν και την εκτιμούσαν οι συνεργάτες της».

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς αντέδρασε ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας, όταν τον συνάντησε.

«Όταν έγινε αυτό ήρθε ο σύζυγός της, ο Matthew και γνώρισα και τον 9χρονο γιο της. Ήταν πολύ ευγενικός. Με αγκάλιασε και μου είπε ότι θα το περάσουμε μαζί αυτό».

«Έχω έξι παιδιά μικρά παιδιά εκτός της μεγαλύτερης της Ireland και το ένα είναι ένα μωρό 9 μηνών και σκέφτομαι ότι αυτό το παιδί δεν έχει μητέρα πια και ότι στη ζωή μου έχω τα παιδιά μου και τα πάμε μια χαρά. Και αυτό το παιδί δεν έχει πια μητέρα. Και δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για να γυρίσει πίσω».

«Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με ηρεμία και ο κόσμος με αποκαλεί δολοφόνο. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι τη σκότωσα επίτηδες» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με ηρεμία και ο κόσμος με αποκαλεί δολοφόνο. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι τη σκότωσα επίτηδες» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή