Αλέξης Τσίπρας: «Σήμερα είναι ημέρα ελπίδας, η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας»

Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική μάχη

by Times Newsroom

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας λίγα λεπτά μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε στην Κυψέλη.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα, ευχήθηκε στους εορτάζοντες τονίζοντας:

«Ας ελπίσουμε μαζί τους να γιορτάσει και ο ελληνικός λαός. Σήμερα είναι ημέρα ελπίδας» είπε, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας». Κάλεσε τους πολίτες να αφήσουν πίσω τους μία κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν τον δρόμο σε μία κυβέρνηση προοδευτική.

Ολόκληρη η δήλωση Τσίπρα

« Κατ΄αρχάς να πω χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Στους Κωνσταντίνους τις Κωνσταντίνες, τις Ελένες. Ας ελπίσουμε σήμερα το βράδυ να γιορτάζει μαζί τους και ο ελληνικός λαός. Γιατί σήμερα είναι μία ημέρα ελπίδας. Οι πολίτες έχουν σήμερα τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα.

Να αφήσουμε πίσω μια σκληρή δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους ανθρώπους. Να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μια κυβέρνηση η οποία θα έχει νέα πρόσωπα κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com