Αλίνα Καμπάεβα: Ποια είναι η «επίσημη ερωμένη» του Πούτιν – Φέρεται να φυγαδεύτηκε στην Ελβετία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά μαζί της

by Times Newsroom

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να φυγάδευσε στην Ελβετία την ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα και τα τέσσερα παιδιά που μπορεί να έχουν αποκτήσει μαζί, αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, αναφερόμενο στην ιδιωτική ζωή του Ρώσου προέδρου, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, η pagesix.com τονίζει πως σύμφωνα με πληροφορίες της, η Αλίνα Καμπάεβα φυγαδεύτηκε σε σαλέ στην Ελβετία με τα παιδιά της, τα οποία εικάζεται πως τα έχει αποκτήσει με τον Πούτιν.

«Ενώ ο Πούτιν πραγματοποιεί την επίθεση στην Ουκρανία, επιτίθεται σε αθώους πολίτες και προκαλεί προσφυγική κρίση, η οικογένειά του είναι κρυμμένη σε ένα ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ κάπου στην Ελβετία – προς το παρόν τουλάχιστον», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μάλιστα, η Page Six αναφέρει ότι η πρώην σύζυγος του Πούτιν βρίσκεται σε πυρηνικό καταφύγιο στη Σιβηρία, όπως και η κόρη τους, ενώ φέρεται να κρύφτηκαν από την πρώτη μέρα της εισβολής στην Ουκρανία.

Ποια είναι η Αλίνα Καμπάεβα

Η Αλίνα Καμπάεβα αναφέρειτα στα διεθνή ΜΜΕ και ιδιαίτερα στη Δύση ως η «επίσημη ερωμένη» του Πούτιν, τίτλο ο οποίος δόθηκε από την πρώτη αναφορά που έγινε στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, το 2008 η ρωσική εφημερίδα Moskovsky Korrespondent έγραψε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν σκόπευε να πάρει διαζύγιο, για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα. Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ διαψεύστηκε αμέσως από την Μόσχα, ενώ μετά από λίγο καιρό, η συγκεκριμένη εφημερίδα έκλεισε.

Τελικά, ο Πούτιν χώρισε το 2014 με την Λουντμίλα Σκρέμπνεβα μετά από 30 χρόνια γάμου, όμως ακόμη και τώρα δεν έχει διευκρινιστεί επίσημα, εάν διατηρεί σχέση με την Καμπάεβα.

Σημειώνεται, ότι η Αλίνα Καμπάεβα γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1983, ασχολήθηκε με την Ρυθμική Γυμναστική και συγκαταλέγεται στις πιο επιτυχημένες αθλήτριες. Συνολικά έχει 2 Ολυμπιακά μετάλλια, 14 μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και 21 μετάλλια Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μάλιστα, μόλις αποσύρθηκε από τη γυμναστική, ξεκίνησε την ενασχόληση με την πολιτική. Το διάστημα 2007-2014 ήταν μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου εκπροσωπώντας το κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας, ενώ το 2014 διορίστηκε από το Κρεμλίνο για να διευθύνει τον κρατικό όμιλο National Media Group, με μισθό 10 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com