Αλλαγή σκυτάλης στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων

by Times Newsroom 1

Στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η τελετή παράδοσης – παραλαβής της προεδρίας του Θεάτρου.

Η πρώην Πρόεδρος, Αλέκα Βακαλοπούλου, ενημέρωσε αναλυτικά τη νέα Πρόεδρο Χριστίνα Κωτσαντή, για τη δράση του Δημοτικού Θεάτρου την τελευταία πενταετία, για τις συνεργασίες, τις παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ, αλλά και για το προσωπικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός Οργανισμός.

Η κ. Κωτσαντή, αφού ευχαρίστησε την κα. Βακαλοπούλου, για όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο τα τελευταία χρόνια, σημείωσε πως με τη συνεργασία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τη στήριξη του Δημάρχου, Μωυσή Ελισάφ, όραμά της είναι ένα θέατρο που απευθύνεται σε όλους, με μια σειρά από δράσεις, εκδηλώσεις, παραγωγές και προγράμματα, που στόχο έχουν να φέρουν τον πολιτισμό πιο κοντά στους νέους, στο κοινό του Δήμου μας και της Ηπείρου.

Η Χριστίνα Κωτσαντή γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από τον Λούρο Πρέβεζας και ζει στα Ιωάννινα.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας  της Παθολογίας το 2010 από την Α΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΑ.

Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης  στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας»  από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και  πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην «Διαχείριση Κινδύνου», από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2010 εργάζεται ως ιδιώτης Παθολόγος  στα Ιωάννινα.

Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή