Αλβανοί βγήκαν με Mercedes και Lamborghini στο Λονδίνο για να γιορτάσουν την ημέρα Ανεξαρτησίας – Σημαίες στα καπό και κορναρίσματα

Δείτε βίντεο από το «πάρτι» τους κεντρικούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας

by Times Newsroom

Το Λονδίνο αναστατώθηκε το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου, αφού εκατοντάδες Αλβανοί βγήκαν στους δρόμους για να τιμήσουν την επέτειο ανεξαρτησίας της Αλβανίας, ενώ ορισμένοι από αυτούς είχαν ακριβά αμάξια, όπως Mercedes και Lamborghini.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η πλειοψηφία συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Βρετανικής πρωτεύουσας και με αυτοκίνητα είχαν κλείσει τους δρόμους, με αρκετούς να έχουν από μια αλβανική σημαία στα χέρια τους.

Παράλληλα, γυναίκες φορώντας παραδοσιακές στολές ξεκίνησαν να χορεύουν, ενώ έπαιζαν παραδοσιακά τραγούδια ανήμερα της επετείου, αφού το κράτος των Βαλκανίων έγινε ανεξάρτητο το 1912.

Παρόλα αυτά, το βρετανικό δημοσίευμα τονίζει πως αίσθηση προκάλεσαν τα πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία οι Αλβανοί είχαν μπλοκάρει τους δρόμους για να γιορτάσουν, αφού αρκετοί αν και μετανάστες είχαν Audi και Range Rovers, ενώ οδηγούσαν Mercedes αξίας 139.000 ευρώ και Lamborghini αξίας 185.500 ευρώ.

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter διχάστηκαν και ορισμένοι σχολίασαν αρνητικά, ενώ άλλοι ανέφεραν πως το Λονδίνο ως μια από τις ακριβότερες πρωτεύουσες του κόσμου και με υψηλή εγκληματικότητα, δεν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα για να ληφθεί υπόψιν.

Επιπλέον, πολλοί χρήστες των social media παραπονέθηκαν για την κίνηση που δημιουργήθηκε, αφού υπήρχε κυκλοφοριακό χάος, λόγω των εκατοντάδω που βγήκαν στους δρόμους να γιορτάσουν. «Βγήκα από το θέατρο και έκανα χρόνια να γυρίσω σπίτι», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο ανέφερε πως «όσοι πάτε στο κέντρο, μην πάρετε αμάξι. Υπάρχει χάος».

Το μήνυμα της Dua Lipa

Η Dua Lipa ανήμερα της επετείου βρισκόταν στην Αλβανία, αφού μια μέρα πριν έλαβε την αλβανική υπηκοότητα και μέσω των social media, έστειλε το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο Instagram σήκωσε ψηλά την αλβανική σημαία και συνόδευσε τη σειρά βίντεο και φωτογραφιών με ένα ενθουσιώδες μήνυμα.

«110 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της Αλβανίας και είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι στα Τίρανα ως νέα πολίτης» έγραψε μεταξύ άλλων η Dua Lipa.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com