Άμπερ Χέρντ: Ξέχασε ότι υπάρχουν κάμερες στη δίκη και έδειξε τα συναισθήματα της – «Είναι ψυχοπαθής», λένε στο Twitter

Τις τελευταίες μέρες καταθέτει ο Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του

by Times Newsroom

Η δίκη της Άμπερ Χέρντ και του Τζόνι Ντεπ είναι σε εξέλιξη και μονοπωλεί μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter, με τα πληκτρολόγια να έχουν πάρει «φωτιά», με αφορμή το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος του Χολιγουντιανού ηθοποιού έδειξε τα συναισθήματα της στο δικαστήριο, καθώς δεν παρατήρησε ότι στην αίθουσα υπάρχουν κάμερες, μιας και η δίκη προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα σχόλια, η συμπεριφορά της θεωρείται «αλλοπρόσαλλη», καθώς δείχνει στεναχωρημένη ή φέρεται να αναπολεί το παρελθόν, κατά την διάρκεια της κατάθεσης του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος περιγράφει την μεταξύ τους σχέση.

Ορισμένοι την χαρακτήρισαν «ψυχοπαθή», ενώ άλλοι θεώρησαν ότι παίζει θέατρο, μιας και είναι ηθοποιός στο επάγγελμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους χρήστες, ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την δίκη, είναι όταν η Άμπερ Χέρντ μιλάει με την δικηγόρο της.

Αρχικά, φαίνεται χαρούμενη και να χαμογελάει, όμως μόλις βλέπει την κάμερα, αλλάζει έκφραση σε λίγα δευτερόλεπτα και φαίνεται πως είναι έτοιμη να κλάψει «κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είδαμε», αναφέρουν ορισμένοι χρήστες.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή