Ανακοίνωση ΝΔ για την ένταση μεταξύ Βαρεμένου και Καραμανλή – «Η πρωτόγνωρη επίθεση αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό»

by Times Newsroom

Ανακοίνωση για το συμβάν μεταξύ Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση».

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com