Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου – «Αυτή τη φορά είχαμε μόνο πέτρες»

Νέες απειλές με την ομάδα Α* να υπογράφει την ανακοίνωση

by Times Newsroom

Aνάληψη ευθύνης για την επίθεση με πέτρες και μπογιές που σημειώθηκε στις 10/9, στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, έγινε πριν από λίγο με κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο μακροσκελές κείμενο γίνεται αναφορά στις λεπτομέρειες τις επίθεσης, όπου υπογραμμίζεται από τους συντάκτες του ότι αυτή την φορά ήταν οπλισμένοι μόνο με πέτρες, ενώ στην συνέχεια απειλούν ευθέως ότι θα επανέλθουν με νέες επιθέσεις κατά του Τάκη Θεοδωρικάκου.

«Ας διευκρυνίσουμε ότι πρωταρχικός στόχος της επίθεσής μας ήταν η ένοπλη φρουρά του γραφείου του που τσιροκοπούσε άναρθρα ενώ δεχόταν πάνω της κοτρώνια και μπογιές. Εμείς, οπλισμένοι – αυτή τη φορά – μονάχα με πέτρες, επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό του θρασύδειλου στον Θεοδωρικάκο και τους δολοφόνους της ΕΛ.ΑΣ., που καλλυμένοι πίσω από κουμπούρια, δακρυγόνα και ρόπαλα ξεσπούν το σαδιστικό τους μένος σε όποιον/α αντιστέκεται», αναφέρει χαρακτηριστικά το επίμαχο σημείο της ανακοίνωσης.

Ως αποστολέας του κειμένου φέρεται η ομάδα Α*.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή