Ανάρτηση Μητσοτάκη για τον Σκαραμαγκά: «Ανοίγει νέο κεφάλαιο ανάπτυξης και ευημερίας»

by Times Newsroom 1

«Σήμερα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

«Τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά, και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας», συμπληρώνει.

Στη συνέχεια της ανάρτησής του ο πρωθυπουργός τονίζει ότι στη διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε με επιτυχία πήραν μέρος περισσότεροι υποψήφιοι επενδυτές από κάθε άλλη φορά. Επίσης, ότι το τελικό τίμημα είναι τετραπλάσιο του αρχικού που συνολικά αγγίζει τα 78.000.000 ευρώ.

«Δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να πάμε τη χώρα μπροστά, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή