Aνάρτηση Πολάκη από τα Σφακιά: «Σε τόπο με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρό αέρα και… λεβέντες»

H νεά ανάρτηση μετά τη διαρροή των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που αναφέρει πως ο Πολάκης επέλεξε να θέσει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός κόμματος.

by Times Newsroom

Με ανάρτηση από τα Σφακιά, όπου βρίσκεται για το τριήμερο, «απάντησε» ο Παύλος Πολάκης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου πηγές του κόμματος, μεταξύ άλλων ανέφεραν πως «ο Πολάκης έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του κόμματος προχώρησε σε μια άθλια επίθεση κατά δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών στελεχών, όπου στοχοποιώντας συγκεκριμένα πρόσωπα έκανε λόγο για «βαθύ κράτος», με την αντίδραση της ΝΔ να είναι έντονη, ζητώντας τη διαγραφή του. Αντίστοιχα τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη ζήτησε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η νέα ανάρτηση Πολάκη 

«Βόλτα στα Σφακια σήμερα ,στην Ανωπολη με τη Δωρα. Σε τόπους με απεριόριστους ορίζοντες, καθαρο αέρα και λεβεντες ανθρώπους (χωριο της μάνας μου) Θυμήθηκα πολλά ανεβαίνοντας απ’ αυτά που έγιναν εδώ το 2010-14», ήταν το μήνυμα μετά την προκλητική ανάρτηση.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Πολάκης έχει συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης»

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι όποιος πιστεύει πως μπορεί να χαράζει δική του πορεία έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», σχολιάζουν οι εν λόγω κύκλοι.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com