Ανδρουλάκης για Φώφη Γεννηματά: Νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για την ενίσχυση του ΕΣΥ

«Σήμερα και αύριο μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν»

by Times Newsroom

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) με αφορμή τον ένα χρόνο από τo θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ευχαρίστησε θερμά την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την τιμή που αποτίουν καθώς σήμερα και αύριο προσφέρουν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.

Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σήμερα και αύριο

«Για μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Σήμερα και αύριο μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.

»Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Ανδρουλάκης.

Αύριο Κυριακή στις 11:45 θα τελεστεί στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά ενώ μετά το μνημόσυνο ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μεταβεί στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη (ώρα 13:30) όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΑΕ, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή