Ανδρουλάκης: Ο αδίστακτος κ.Τσίπρας κάλεσε να τον ψηφίσουν οι παραστρατημένοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής

«Όταν προσκαλεί τα περιτρίμματα των απολογητών της Χούντας να αναλάβει τις ευθύνες»

by Times Newsroom

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε στο Ηράκλειο την τελευταία του ομιλία λίγο πριν τις εκλογές και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, προς τους ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής.

«Εδώ από το Ηράκλειο θέλω να πω στους πολιτικούς μας αντιπάλους ότι δεν υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας της ιστορικής παρακαταθήκης της δημοκρατικής παράταξης. Τι κάνουν αυτοί που θέλουν να καπηλευτούν την ιστορική και κοινωνική παρακαταθήκη του Κόμματος που ίδρυσε ο Ελ. Βενιζέλος και επανίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Έχουν θράσος να πιάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το cretapost.gr.

«Ας πάρουμε το παράδειγμα του Νεοναζισμού και της Χρυσής Αυγής. Τι έκαναν για την Χρυσή Αυγή; Ο ένας κοίταζε τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Μητσοτάκης. Όσο η Χρυσή Αυγή ήταν κάτω από 3% ήταν χρήσιμη για την αυτοδυναμία του και άφηνε τον Κασιδιάρη να προετοιμάζεται από τη φυλακή», είπε στη συνέχεια.

«Τι έκανε ο κ. Τσίπρας για τη Χρυσή Αυγή. Ο αδίστακτος κ. Τσίπρας προχθές κάλεσε να τον ψηφίσουν οι παραστρατημένοι ψηφοφόροι της Χ.Α. Ξέρετε, αυτός εδώ ο τόπος είχε πάντα ένα αίσθημα πατριωτικό γι’ αυτό δεν φύτρωσε ποτέ η Χρυσή Αυγή στην Κρήτη. Από αυτόν τον περήφανο τόπο στέλνουμε ένα μήνυμα στον κ.Τσίπρα. Ότι, όταν προσκαλεί τα περιτρίμματα των απολογητών της Χούντας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Παπανδρέου ουδέποτε θα ζητούσε να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ τα περιτρίμματα της Χούντας, δεν θα έλεγε ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα. Καλώ κάθε αριστερό να έρθει στην παράταξή μας, στο πραγματικό του σπίτι», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή