Ανδρουλάκης: Ο Δημήτρης Αποστολάκης υπηρέτησε τα εθνικά συμφέροντα με απαράμιλλο πατριωτισμό

by Times Newsroom

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Δημήτρη Αποστολάκη, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες τρεις ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε για την απώλεια του πρώην υφυπουργού Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, ότι «ο Δημήτρης Αποστολάκης υπηρέτησε τα εθνικά συμφέροντα με απαράμιλλο πατριωτισμό ως Πτέραρχος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και αργότερα ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας». Παράλληλα, τόνισε πως ο εκλιπών ήταν ευγενικός, λακωνικός και πάντα ουσιώδης στις πολιτικές του παρεμβάσεις.

«Τίμησε την ιδιαίτερη πατρίδα μας ως βουλευτής Ηρακλείου, και τη Δημοκρατική Παράταξη με τους αγώνες του για αξιοκρατία, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια καλύτερη Ελλάδα. Η απώλεια του μας γεμίζει θλίψη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφερε στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com