Ανδρουλάκης: Όλη η οικογένειά μου είναι Ολυμπιακός – «Ερωτεύτηκα» τον Σαραβάκο και έγινα Παναθηναϊκός

Η απίστευτη ιστορία με το ποντίκι που έκανε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ να αλλάξει ομάδα

by Times Newsroom

Τον λόγο για τον οποίο άλλαξε ομάδα και από Ολυμπιακός έγινε Παναθηναϊκός αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας (8/5) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «ερωτεύτηκε» τον παίκτη Δημήτρη Σαραβάκο.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 και του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2 Night Show» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε: «Μου έχει κάνει εντύπωση που ο γιος μου ο Μαρίνος – Ίωνας δεν μπαίνει σε αντιπαραθέσεις ούτε για τα πολιτικά ούτε για τις ομάδες. Έχει ενδιαφέρον στο να ακούει, θα πετάξει και μια δηλητηριώδη ατάκα και απλώς θα παρακολουθήσει».

«Είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας και η γιαγιά μου έβαλε τον Βαζέχα στην τηλεόραση»

«Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Και το 1986 ή το 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου έβαζε τον Βαζέχα στην τηλεόραση» υπογράμμισε.

«Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό 4-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και έκτοτε ”ερωτεύτηκα” τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα. Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και ”έπεσαν” πάνω στον γιο μου (σ.σ. είναι Ολυμπιακός). Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο» είπε κλείνοντας ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 29:00:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή