Ανδρουλάκης προς Τσίπρα: Εγώ δεν ζητάω κάθε μέρα εκλογές γιατί δεν πορεύομαι με ρητορικά τερτίπια παλαιού τύπου

«Όλα τα κόμματα θα πρέπει να ανοίξουν τα χαρτιά τους από την πρώτη Κυριακή των εκλογών όσον αφορά τις συνεργασίες» τόνισε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

by Times Newsroom

Απάντηση στις κατηγορίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ότι δεν ζητάει και εκείνος εκλογές γιατί προφανώς θέλει να μείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εξουσία, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι 100,3.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν ζητάω κάθε μέρα εκλογές γιατί εγώ δεν πορεύομαι με ρητορικά τερτίπια παλαιού τύπου». Ανέφερε επίσης ότι τη βραδιά των εκλογών ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τί επιθυμεί για την επόμενη ήμερα στη χώρα και πρόσθεσε πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να ανοίξουν τα χαρτιά τους από την πρώτη Κυριακή των εκλογών όσον αφορά τις συνεργασίες.

Παράλληλα όσον αφορά την αύξηση του κατώτατου μισθού ο επικεφαλής του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 750 ευρώ είναι η πάγια θέση του ΚΙΝΑΛ», προσθέτοντας ότι το κόμμα του προτείνει μια νέα μορφή ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και μείωση του ΦΠΑ σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Παράλληλα έκανε λόγο για «άναρχη δημοσιονομική πολίτικη εκ μέρους της κυβέρνησης» και εξέφρασε την διαφωνία του με το μεγάλο αφορολόγητο στις γονικές παροχές.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com