Άννα Καραμανλή για Γιώργο Βαρεμένο: Ήταν ξεκάθαρα μία σεξιστική επίθεση

«Δεν ξέρω εάν θα το έκανε αυτό αν είχε δίπλα του έναν άντρα»

by Times Newsroom

Για την έντονη αντιπαράθεσή της με τον Γιώργο Βαρεμένο χθες, Πέμπτη, στον αέρα του ΣΚΑΪ, μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, επιμένοντας ότι πρόκειται για σεξιστική επίθεση σε βάρος της.

«Το κλίμα πριν τη συνέντευξη δεν ήταν οξύ. Εξέφρασα τη γνώμη μου, κι επειδή η άποψη μου δεν έγινε αρεστή στον συνάδελφο και εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ μου επιτέθηκε, ήταν ξεκάθαρα μία σεξιστική επίθεση. Μου άρπαξε τα χαρτιά μέσα από τα χέρια μου και μετά το πέταξε επάνω μου. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές, όταν διαφωνείς με κάποιον απαντάς με επιχειρήματα και λόγια» τόνισε η Άννα Καραμανλή, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Δεν ξέρω εάν θα το έκανε αυτό αν είχε δίπλα του έναν άντρα» υπογράμμισε.

«Δεν δικαιολογείται ένας άνδρας σε μια γυναίκα να πετάει ένα χαρτί με αυτόν τον τρόπο» είπε από την πλευρά της η Ματίνα Παγώνη, σχολιάζοντας το περιστατικό.

«Το να λέει κανείς ότι αυτό είναι μία επίθεση στην κυρία Καραμανλή δεν είναι κάτι σοβαρόΔεν ήταν επιθετική κίνηση, το διευκρίνισα όσο πιο εμφατικά μπορούσα. Η τηλεοπτική εικόνα κάποιες φορές μπορεί να αλλοιώνει τα πάντα» ανέφερε χθες ο Γιώργος Βαρεμένος, κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό.

«Το ότι μου κράδαινε την ημέρα της κηδείας δύο παλικαριών της Πολεμικής Αεροπορίας ένα χαρτί, με το οποίο υπονοούσαν non-paper της Νέας Δημοκρατίας και του κύριου Μητσοτάκη; Υπονοώντας τι δηλαδή; Ότι δεν συμμεριζόμαστε τον πόνο, την απελπιστική κατάσταση των οικογενειών; Ότι δεν έχουμε συνείδηση της τραγικής απώλειας; Ότι είναι αυτοί πιο πατριώτες από εμάς;» πρόσθεσε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή