Ανοίγει για το κοινό η επετειακή έκθεση της Βουλής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

by Times Newsroom 1

Ποιες ώρες θα λειτουργεί και πώς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για ξενάγηση οι ενδιαφερόμενοι

Ανοικτή για το κοινό, σύμφωνα με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα είναι πλέον από τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, η έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά» που παρουσιάζεται στο κοινοβουλευτικό μέγαρο.

357 μοναδικά εικαστικά και κειμενικά τεκμήρια «συνομιλούν» με τον τοιχογραφικό διάκοσμο του ιστορικού κτηρίου του Κοινοβουλίου και αφηγούνται την πορεία των Ελλήνων προς την Ελευθερία, διακόσια χρόνια μετά το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 11:00 και στις 15:00, καθώς και κάθε Κυριακή στις 12:00.

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε και να ξεναγηθείτε στην Έκθεση, που επιμελήθηκε η Βιβλιοθήκη της Βουλής, δηλώστε συμμετοχή, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία (τηλ.: 210 3735247 και 210 3735245) ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση episkepsis@parliament.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή