Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Άγχος εξετάσεων και δεξιότητες διαβάσματος»

by Times Newsroom

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) διοργανώνει κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2022 κύκλο δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης. Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ανοικτό στο ευρύ κοινό τηλεσεμινάριο με τίτλο «Άγχος εξετάσεων και δεξιότητες διαβάσματος». Κάθε ενδιαφερόμενος, φοιτητής και φοιτήτρια, μπορεί να συνδεθεί διαδικτυακά στις 17:00 μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, εδώ: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Λίγο πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου το στρες αυξάνεται και η ανησυχία κορυφώνεται. Σε αυτό το τηλεσεμινάριο, η εισηγήτρια Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας) του ΑΠΚΥ, θα εξηγήσει τρόπους να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά το άγχος, ώστε να είμαστε πιο παραγωγικοί. Επίσης, θα μιλήσει για εύκολες και απλές πρακτικές που μπορούν να ενισχύσουν τις διάφορες μεθόδους διαβάσματός μας, ώστε να διανύσουμε την όποια εξεταστική περίοδο όσο πιο ήρεμα και παραγωγικά γίνεται.

Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 07/11/2022, εδώ.

Τα σεμινάρια, ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα προσφέρονται διαδικτυακά και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ. Οι καταγραφές τους θα είναι διαθέσιμες σε όλους στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι καινοτόμο, δημόσιο και ψηφιακό πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και προσφοράς στο επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι. Ως τις 15 Νοεμβρίου 2022 δέχεται αιτήσεις για εισδοχή σε Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών για έναρξη φοίτησης από το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2022-2023).

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com