Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Μάθε να λες «όχι». Οριοθέτηση και υγιείς σχέσεις»

by Times Newsroom

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώνεται ο κύκλος δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, τον οποίο διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2022. Το τελευταίο τηλεσεμινάριο της σειράς έχει τίτλο «Μάθε να λες «όχι». Οριοθέτηση και υγιείς σχέσεις» και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει ελεύθερα αφού συνδεθεί στις 17:00 στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, εδώ: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Οι υγιείς σχέσεις βασίζονται στην υγιή οριοθέτηση. Στο τηλεσεμινάριο, η εισηγήτρια Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας) του ΑΠΚΥ, θα αναλύσει την έννοια των ορίων και θα αναφερθεί στα διάφορα είδη ορίων. Επιπρόσθετα, θα διερευνηθούν οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αδυνατούμε να θέσουμε υγιή όρια και, τέλος, η εισηγήτρια θα δώσει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε δεξιότητες σωστής οριοθέτησης με διάφορα άτομα στη ζωή μας.

Οι καταγραφές των τηλεσεμιναρίων είναι διαθέσιμες στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι καινοτόμο, δημόσιο και ψηφιακό πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και προσφοράς στο επιστημονικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή