Αντζελίνα Τζολί: Μεταμορφώνεται στη θρυλική ντίβα της όπερας, τη Μαρία Κάλλας

Η ταινία θα εστιάζει στις τελευταίες δύσκολες ημέρες της Μαρίας Κάλλας στο Παρίσι τη δεκαετία του 1970.

by Times Newsroom

Η Αντζελίνα Τζολί έχει μια πλούσια κινηματογραφική παρουσία με πολλούς και εντελώς διαφορετικούς ρόλους. Αυτό το διάστημα η Χολιγουντιανή ηθοποιός θα δοκιμαστεί σε μια νέα υποκριτική πρόκληση για εκείνη, αφού θα υποδυθεί τη δημοφιλή τραγουδίστρια της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Σε σκηνοθεσία του Χιλιανού σκηνοθέτη, Πάμπλο Λαρέν, η δραματική ταινία θα αφηγείται την «πολυτάραχη, όμορφη και συνάμα τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο».
Το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός της σειράς «Peaky Blinders» και του «Spencer», Στίβεν Νάιτ.

Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχω να παρουσιάσω τη ζωή και την κληρονομιά της. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Πάμπλο είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας Κάλλας μαζί του, σε σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

O Πάμπλο Λαρέν μιλά για τη συνεργασία

«Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα όνειρο που περίμενα καιρό να πραγματοποιηθεί», δήλωσε και πρόσθεσε για την πρωταγωνίστριά του: «Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία και ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com