Απάντηση από την Παναγία ζήτησε ο Αμβρόσιος για το αν πρέπει να παραιτηθεί

by Times Newsroom 1

Το βράδυ της Παρασκευής, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κκ. Αμβρόσιος τέλεσε λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο.


ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Μετά το τέλος απευθυνόμενος στον κόσμο αναφέρθηκε στην παραίτηση που έχει ο ίδιος έχει ανακοινώσει αλλά έχει αναβάλει προσωρινά, τονίζοντας πως ζήτησε από την Παναγία την απάντηση για το αν πρέπει να παραιτηθεί.

Όπως είπε: «Έχω συνηθίσει στην ταπεινή μου ζωή, όταν έχω σοβαρά προβλήματα, να τα κάνω ένα… πακετάκι και να τα εναποθέτω στα πόδια τής Παναγίας μας, παρακαλώντας Την να μου δώσει λύσεις. Όταν λοιπόν την περασμένη Παρασκευή οι ιερείς τής Αιγιάλειας με επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο και μου ζήτησαν να αναβάλλω την παραίτησή μου, πρότεινα να έρθουμε στην πολιούχο μας, Παναγία Τρυπητή, και να προσευχηθούμε για να μας δώσει την λύση. Απόψε έβαλα αυτό το… πακετάκι στα πόδια Της και Της ζήτησα να μου πει τι να κάνω. Η πορεία των πραγμάτων θα δείξει…

Όμως, σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ που ήρθατε εδώ προκειμένου να με βοηθήσετε στην προσευχή μου, ούτως ώστε να θέσω την ζωή μου και πάλι ‘εαυτούς και αλλήλους και πάσαν την ζωήν ημών Χριστώ τω Θεώ παραθώμεθα’. Περιμένω πλέον από την Μητέρα του Κυρίου μας να μου δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσω».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή