Απάντηση Ν. Ανδρουλάκη στην κριτική για «ίσες αποστάσεις»: «Το ΚΙΝΑΛ δεν πολιτεύεται με μεζούρα»

Είμαστε απέναντι σε όποιον προσβάλλει τη δημοκρατία και τους θεσμούς της, από όπου κι αν προέρχεται.

by Times Newsroom

«Το Κίνημα Αλλαγής δεν τηρεί ίσες αποστάσεις από κανέναν» και «δεν πολιτεύεται με μεζούρα» αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, με φόντο τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος για πολιτική «ίσων αποστάσεων».

«Το Κίνημά μας δεν τηρεί ίσες αποστάσεις από κανέναν. Είμαστε απέναντι σε όποιον προσβάλλει τη δημοκρατία και τους θεσμούς της, από όπου κι αν προέρχεται. Δεν πολιτευόμαστε με μεζούρα, δεν έχουμε επιλεκτικές ευαισθησίες» σημειώνει συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα της Κυριακής».

«Η κοινωνία μας δοκιμάζεται από αλλεπάλληλες μικρές ή μεγάλες κρίσεις που η κυβέρνηση συνεχώς αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει, όπως πρόσφατα με την κακοκαιρία. Παράλληλα η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αποτελεί σε καμία των περιπτώσεων αξιόπιστη εναλλακτική, γιατί κινείται ευκαιριακά, χωρίς σχέδιο. Σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον, η παράταξή μας κάνει τα πρώτα βήματα της νέας εποχής. Με λόγο αξιόπιστο, λόγο προγραμματικό, που αγκαλιάζει m αγωνίες του ελληνικού λαού για καλύτερες μέρες» τονίζει.

Επισημαίνει ακόμη πως το Κίνημα Αλλαγής «βρέθηκε ταχύτατα στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης και είναι λογικό όταν αυτό ενισχύεται ενώ οι κύριοι πολιτικοί μας αντίπαλοι χάνουν δυνάμεις».

«Απέναντι στις τοξικές και άγονες συγκρούσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αντιπαραβάλλουμε τη θετική μας πολιτική πρόταση. Επιμένουμε στη δική μας αυτόνομη πορεία και την προοδευτική μας ταυτότητα. Δεν διαπραγματευόμαστε τις αξίες και τις θέσεις μας. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της ευθύνης και της δημιουργικής αντιπολίτευσης. Με προτάσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες. Για αξιοπρέπεια στη ζωή του πολίτη» καταλήγει.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή