«Απερίσκεπτο» το άνοιγμα της Βρετανίας στους πλήρως εμβολιασμένους;

by Times Newsroom 1

Η κατάργηση της υποχρέωσης παραμονής σε καραντίνα για τους τουρίστες της ΕΕ και των ΗΠΑ είναι «απερίσκεπτη», δεδομένης της εξάπλωσης της παραλλαγής Δέλτα, δήλωσε κορυφαία πολιτικός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η βρετανική κυβέρνηση αναμένεται να καταργήσει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες από την ΕΕ και τις ΗΠΑ την Τετάρτη.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κόμματος επιτέθηκε στη βρετανική κυβέρνηση για την κίνηση.

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όλοι θέλουν να πάνε διακοπές και να επανέλθουν στο φυσιολογικό όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά αυτό είναι απερίσκεπτο», δήλωσε η Άντζελα Ρέινερ σε συνέντευξή της στο Sky News.

«Γνωρίζουμε ότι η παραλλαγή Δέλτα ήρθε σε αυτή τη χώρα και καθυστέρησε την άρση ορισμένων περιορισμών», είπε. «Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχουμε σωστή ανάλυση βάσει δεδομένων και ότι εξετάζουμε ένα διεθνές διαβατήριο για τα εμβόλια», πρόσθεσε.

Η Ρέινερ σημείωσε επίσης ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί μπορούν επίσης να νοσήσουν, «έτσι ένα καθεστώς τεστ είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο επίσης».

με πληροφορίες από FT

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή