Αποκριά και Κούλουμα στο ΚΠΙΣΝ 🎊

by Times Newsroom

Tην 1η Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στήνεται η πιο ξέφρενη αποκριάτικη γιορτή της Αθήνας με μια συναυλία γεμάτη εκρηκτικούς ήχους, χιούμορ και ανατροπές από τους Burger Project, ένα περιπετειώδες DJ set με τον Espeekay, αλλά και ξεσηκωτικά κρουστά από τους Bloco Swingueira.

Κι ακόμα εκατομμύρια σαπουνόφουσκεςπολύχρωμα αποκριάτικα σχέδια στα πρόσωπα παιδιών και η αναζήτηση του Καρνάβαλου του κάθε τόπου σας περιμένουν στη μεγαλύτερη υπαίθρια γιορτή της πόλης.

Είσοδος Ελεύθερη

Και φέτος γιορτάζουμε τα Κούλουμα, με ένα μεγάλο γλέντι υπό την επιμέλεια του Λάμπρου Λιάβα. Ο δεξιοτέχνης του βιολιού Νίκος Οικονομίδης συμπράττει με την τραγουδίστρια Κυριακή Σπανού και η Κομπανία του Δημήτρη Κώτσικα μοιράζεται τη σκηνή με τα «Χάλκινα της Κοζάνης» και τον τραγουδιστή Ηλία Γάκο.

Παράλληλα, δημιουργικά εργαστήρια φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με τον λαογραφικό μας πλούτο. Φιλοτεχνούμε τους δικούς μας μικρούς χαρταετούς και δίνουμε πνοή στην Κυρά Σαρακοστή μέσα από τη γλυπτική και τη ζωγραφική.

Είσοδος Ελεύθερη

Στις 01/03 και 02/03 θα υπάρχει:

  • Δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης (parking αεροπορίας) στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Taekwondo) από τις 09.00 μέχρι τις 20.00 και μεταφορά προς και από το ΚΠΙΣΝ με shuttle bus σε συνεχή ροή.
  • Shuttle bus ανά μισή ώρα, με διαδρομή Σύνταγμα – Συγγρού-Φιξ – ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή