Απρόσκλητος επισκέπτης: Γυναίκα στη Φλόριντα βρήκε στην κουζίνα της έναν αλιγάτορα

Σοκ έπαθε μια γυναίκα στη Φλόριντα στη θέα ενός... απρόσκλητου επισκέπτη που εισέβαλε στο σπίτι της, ενός αλιγάτορα μήκους σχεδόν δυόμιση μέτρων.

by Times Newsroom

Η Μαίρη Χόλενμπακ τράβηξε φωτογραφίες του ερπετού στο σπίτι της στο Βένις των ΗΠΑ, όπου εμφανίζονται συχνά αλιγάτορες σε σπίτια.

Οι φωτογραφίες που έβγαλε η γυναίκα έγιναν γρήγορα viral όταν τις ανήρτησε στο λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ o μετεωρολόγος Ματ Ντέβιτ.

Η γυναίκα έβλεπε τηλεόραση όταν άκουσε την μπροστινή πόρτα του σπιτιού της να τρίζει. «Σκέφτηκα ότι κάποιος έκανε λάθος και προσπάθησε να μπει μέσα, επειδή συμβαίνει συχνά αυτό. Αλλά μέχρι να σηκωθώ και να πάω στην πόρτα ο αλιγάτορας βρισκόταν ήδη μέσα», είπε στο τοπικό δίκτυο WFLA.

Δύο πράγματα πέρασαν αμέσως από το μυαλό της: «Το πρώτο ήταν “Θεέ μου, ένας αλιγάτορας βρίσκεται στο σπίτι μου” και το δεύτερο: “πώς θα τον ξεφορτωθώ;». Όπως είπε η Χόλενμπακ, το τηλέφωνό της βρισκόταν σε έναν πάγκο λίγα εκατοστά μακριά από τον αλιγάτορα. «Πλησίασα λίγο πιο κοντά κι άρπαξα το τηλέφωνό μου. Έτρεμα απ’ το φόβο».

Λίγο αργότερα έφθασαν στο σπίτι της δύο αστυνομικοί και τρεις εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Προστασίας Ιχθύων και Άγριας Ζωής της Φλόριντα. «Αυτοί οι τύποι ήταν απίστευτοι, τόσο ήρεμοι, χαλαροί, επαγγελματίες. Έκαναν λες και δεν ήταν μεγάλο πράγμα που βρέθηκε ο αλιγάτορας στο σπίτι μου».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com