ΑΠΘ: Νέα κατάληψη δίπλα από το «Στέκι στο Βιολογικό»…

...από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου το μεσημέρι της Δευτέρας περίπου στις 14:00

by Times Newsroom

Σε νέα κατάληψη εντός του ΑΠΘ λίγα μόνο μέτρα μακριά από το «Στέκι στο Βιολογικό» προχώρησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου το μεσημέρι της Δευτέρας περίπου στις 14:00.

Όπως μετέδωσε το ThessToday.gr έγινε κατάληψη του χώρου πίσω από το κτίριο του Χημικού, δηλαδή λίγα μέτρα μακριά από το «Στέκι στο Βιολογικό», όπου πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για την εκκένωση της 34ετούς κατάληψης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο βρίσκονται περίπου 30 άτομα τα οποία μέσω δημοσιεύσεων τους στο Facebook αλλά και σελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου καλούν σε στήριξη επισημαίνοντας «ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για πάντα καταληψίες. Καμία επίθεση από το κράτος και τους μηχανισμούς του δεν μπορεί να εκκενώσει τα όνειρα μας. Αυταπάτες τέλος, επαναφορά στην πραγματικότητα. Είμαστε εδώ και θα μας βρίσκετε πάντα απέναντί σας».

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα κατάληψη στο ΑΠΘ:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή