Αρ. Πελώνη: Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η οικοδόμηση συμμαχιών

by Times Newsroom 1

«Αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η οικοδόμηση συμμαχιών, η οποία αποδίδει και προφανώς ενοχλεί», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις Ερντογάν κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος, στον απόηχο των αντιδράσεων για τις εξαγγελίες τους από τα Κατεχόμενα, εμμέσως έψεξε τον πρωθυπουργό και του καταλόγισε αθέτηση της μεταξύ τους συμφωνίας η οποία έγινε στη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες.

Απαντώντας η Αριστοτελία Πελώνη παρέπεμψε στην τότε δήλωση, μετά τη συνάντηση, σύμφωνα με την οποία συμφωνήθηκε να συνομιλούν οι διπλωματικοί τους σύμβουλοι (Σουρανή και Καλίν).

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Ερντογάν πως συσπειρώνει τους εχθρούς της Τουρκίας στην Αμερική, η . Πελώνη τόνισε πως «αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η οικοδόμηση συμμαχιών, η οποία αποδίδει και προφανώς ενοχλεί».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή