Άρης: Προς απόλυση ο Μπούργος μετά την 3άρα από τον Παναιτωλικό

Οριστική η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη

by Times Newsroom

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα είναι και το τελευταίο του Χερμάν Μπούργος στον πάγκο του Άρη, αφού η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία βελτίωση με αυτόν στη θέση του προπονητή και έχει αποφασίσει το τέλος της συνεργασίας τους, αναζητώντας ήδη τον αντικαταστάτη του.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν μεγάλες φιλοδοξίες φέτος λόγω και των μεταγραφών που έκαναν αλλά το ξεκίνημα δεν είναι καλό. Ναι μεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήρθε η νίκη, στη 2η αγωνιστική όμως ήρθε η ήττα με 3-1 -που θα μπορούσε να είναι και πιο βαρύ- από τον Παναιτωλικό, ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Europa League.

Έτσι, στην ΠΑΕ αποφάσισαν ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με τον Μπούργος αφού δεν φαίνεται προς το παρόν κάποια βελτίωση σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ είναι φανερό σε κάθε αγώνα ότι υπάρχουν τα ίδια προβλήματα ανασταλτικά. Η απόφαση επομένως που έχει παρθεί, όπως αναφέρει και το gazzetta.gr, είναι να διακοπεί η συνεργασία με τον Αργεντίνο προπονητή.

Όσο για τον διάδοχό του; Αυτή τη στιγμή δεν έχει διαρρεύσει κανένα όνομα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Άρης θα αναζητήσει προπονητή στην Ισπανία ή σε άλλη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com