Ας γνωρίσουμε την Είρκη Μπαζάκα

by Times Newsroom

Είρκη Μπαζάκα (γεννήθηκε 07 Ιουλίου του 1987)

είναι Ελληνίδα στιχουργός. Έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, όμως μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά της χρόνια στο Ρέθυμνο. Από τα εφηβικά της χρόνια ασχολείται με το τραγούδι, γράφοντας στίχους.

Η γραφίτης έχει ένα σκοταδισμό όμως και μαζί ένα ρομάντζο, βγάζει τις αλήθειες  της και τα συναισθήματα της σε μια κόλα και ένα χαρτί, είναι μια ιδιαίτερη στιχουργός.

Το 2020, ξεκινάει μία υπέροχη συνεργασία με τον μουσικό και τραγουδοποιό CRYSTALEX. Ετσι, το 2021 κυκλοφορεί και επίσημα η πρώτη τους δουλειά, με το single “Κράτα Με”. Έπειτα ακολουθούν δύο ακόμη Singles, σε τίτλους “Dead Silence” και “Help”.

Τον χειμώνα του ίδιου έτους  η Ειρκη Μπαζάκα κυκλοφορεί σε ζωντανή ηχογράφηση το πρώτο της Άλμπουμ με τίτλο ”Τα 7 Κρύσταλλα”, σε στίχους απο την ίδια και μουσική CRYSTALEX που είναι τα εξής:

01.Μαγικό φίλτρο,  02.Μαριονέτα, 03.Black Roses, 04.Χρυσόσκονη,  05.Κέντα το σώμα μου,  06.Essensce Φορμόλης 07.Σκοτεινή Σκακιέρα.

 

Πληροφορίες

Όνομα: Είρκη Μπαζάκα

Πληροφορίες γέννησης: 07 Ιουλίου 1987 (ηλικία 34 έτη), Ηράκλειο Κρήτης

Ύψος: 1,58 μ.

Εθνικότητα: Ελληνίδα

Γονείς: Ιωάννης Μπαζάκας, Μαρία Ζωγραφάκη 

Αδέρφια: Νικόλαος Μπαζάκας

Συγγένεια: Θέμις Μπαζάκα

Ιδιότητα: Στιχουργός

Είδος γράφεις : Σκοτεινή ποίηση, Ρομαντική ποίηση, Λυρική ποίηση, 

Μουσικό είδος: Alternative metal, Shock RockGothic Metal, 

Industrial rockPost-metal , Pop rock, Doom Metal

Παρουσία: 2021

 Άλμπουμ: Τα 7 Κρύσταλλα (Live) 

Single: Παράνοια, Κράτα ΜεDead SilenceHelp,

Συνεργάτες: CRYSTALEX

Επιρροές: Screamin’ Jay HawkinsDavid SutchAlice Cooper,  Kiss,  W.A.S.P, Gwar, King Diamond,  Marilyn Manson,  Slipknot, Lordi, RammsteinOzzy OsbouneParadise LostEvanescenceNightwishScorpions

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή