Ασημακοπούλου σε Παπαδημούλη: «Τα fake news εκθέτουν διεθνώς τη χώρα μας»

«Το μόνο που κατάφερε να αποδοκιμαστεί δημόσια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής»

by Times Newsroom

Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter, έχει ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων στην Ευρωβουλή. Η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κα Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την ανάρτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ημερήσια διάταξη της επίσκεψης στην Ελλάδα της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της χρήσης του λογισμικού Pegasus και αντίστοιχου κατασκοπευτικού λογισμικού παρακολούθησης (PEGA), προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλης, συνεχίζει την εκστρατεία παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας του κόμματός του. Έφτασε, χθες, στο σημείο να διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπό επεξεργασία εσωτερικό έγγραφο της Επιτροπής PEGA, με σκοπό να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη για τον ίδιο και το κόμμα του. Το μόνο που κατάφερε ήταν να διαψευστεί κατηγορηματικά και στη συνέχεια να αποδοκιμαστεί δημόσια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Jeroen Lenaers.

Για πολλοστή φορά, τα fake news του κ. Παπαδημούλη, που στόχο έχουν να εκθέσουν διεθνώς τη χώρα μας, εκθέτουν πρωτίστως τον ίδιο που αδυνατεί, δυστυχώς, να αντιληφθεί τον θεσμικό του ρόλο, ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή