Αθήνα σε Ερντογάν: Ο πραγματικά ισχυρός δεν έχει ανάγκη να το διαλαλεί κάθε τρεις και λίγο

«Ο ίδιος θα προτιμούσε μια Ελλάδα αδύναμη, εμείς κάνουμε και θα κάνουμε ανυποχώρητα όσα προάγουν τα εθνικά μας δίκαια»

by Times Newsroom

Μετά το κρεσέντο των προκλητικών και απειλητικών δηλώσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον Τούρκο πρόεδρο.

«Η συνεχής ισχυροποίηση της Ελλάδας – στρατιωτικά, διπλωματικά και οικονομικά – στεναχωρεί τον κ. Ερντογάν και τον οδηγεί σε δηλώσεις που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα», αναφέρει αρχικά σε δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέχεια σημειώνει: «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν την ιστορική παιδεία και τον πατριωτισμό που επιβάλλεται ώστε να κρατούν ερμητικά κλειστά τα αυτιά τους στις παραινέσεις όσων επιβουλεύονται την Πατρίδα τους.

Είναι προφανέστατο ότι οι επιτυχίες του Πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας δεν αφήνουν τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει.

Αν και ο ίδιος θα προτιμούσε μια Ελλάδα αδύναμη, εμείς κάνουμε και θα κάνουμε ανυποχώρητα όσα προάγουν τα εθνικά μας δίκαια. Εξάλλου, ο πραγματικά ισχυρός δεν έχει ανάγκη να το διαλαλεί κάθε τρεις και λίγο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή