Ατρόμητος – ΑΕΚ: Πρόσθετη παρέμβαση από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Ζητούν να γίνει το παιχνίδι

Την Πέμπτη (9/2) η εκδίκαση στο πρωτοβάθμιο όργανο της Super League

by Times Newsroom

Την Πέμπτη (9/2) το πρωτοβάθμιο όργανο της Super League θα ασχοληθεί με όσα έγιναν στο Ατρόμητος – ΑΕΚ το οποίο αναβλήθηκε, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να κάνουν πρόσθετη παρέμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι θα εκπροσωπηθούν νομικά και θα ζητήσουν να γίνει το παιχνίδι και όχι να κατακυρωθεί υπέρ της Ένωσης.

Με βάση τα άρθρα που κλήθηκε για απολογία ο Ατρόμητος κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά αλλά και να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών. Η ΑΕΚ, από την άλλη πλευρά, περιμένει να δει τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι για την τύχη του παιχνιδιού.

Οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πάντως, οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον αφού διεκδικούν το πρωτάθλημα μαζί με τους κιτρινόμαυρους, έκαναν πρόσθετη παρέμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι θα εκπροσωπηθούν νομικά στην εκδίκαση της υπόθεσης και θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εξέλιξή της σε όλους τους βαθμούς.

Αυτό που θέλουν και θα ζητήσουν οι πράσινοι και οι ερυθρόλευκοι είναι να οριστεί άλλη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού και όχι να κατακυρωθεί αυτό υπέρ της Ένωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή