Αυστραλιανό Open: Τενίστρια κατέρρευσε εν μέσω αγώνα λόγω δύσπνοιας από τις πυρκαγιές

by Times Newsroom 1

Αυξάνεται ο θυμός και η ένταση μεταξύ των παικτών που συμμετέχουν στα προκριματικά του Australian Open, εξαιτίας της δυσάρεστης ατμόσφαιρας που έχουν δημιουργήσει οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Η Νταβίλα Γιακούποβιτς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα της προς το τέλος του 2ου σετ, πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο και αποχωρώντας με τρομερό βήχα, και δυσκολία στην αναπνοή, από τον μολυσμένο αέρα στη Μελβούρνη.

Η στιγμή που η Γιακούποβιτς «λυγίζει» στον αγωνιστικό χώρο

«Δεν μπορούσα καθόλου», δήλωσε η Γιακούποβιτς στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι. «Ποτέ δεν το είχα αισθανθεί, φοβόμουν πολύ. Φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έπεσα κάτω. Δεν μπορούσα να περπατήσω πια. Στο έδαφος, ήταν ευκολότερο να αναπνεύσω».

Το απόγευμα, ένας νεαρός που ήταν στο γήπεδο για να μαζεύει τις μπάλες άρχισε να αισθάνεται άσχημα. Οι παίκτες Κλάρκε και Κάβτσιτς του έδωσαν νερό. Περιστατικά ως άμεση συνέπεια της ποιότητας του αέρα, που χαρακτηρίζεται ως «επικίνδυνος» κατά την αυγή και «πολύ κακός» στο τέλος του πρωινού.

Για σήμερα, οι διοργανωτές του Αυστραλιανού Grand Slam αποφάσισαν να αναστείλουν όλες τις προπονήσεις και να μεταθέσουν κατά μία ώρα στους αγώνες που ξεκινούσαν στις 11:00.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή